Om oss

Vi som arbetar med den här sajten har alla en sak gemensamt, vi är galna i teknik och särskilt surfplattor! Det är något visst med surfplattor som gör dem attraktiva; de är användbara som i stort sett ingen annan dator, inte ens de bärbara datorerna, eftersom dessa oundvikligen blir tyngre och lite otympligare att bära omkring. Det är surfplattorna som är de nya bärbara datorerna, den saken är säker. Men, vad ska man ha då? Vi reder här ut begreppen och presenterar dels olika aspekter av surfplattorna vad gäller operativsystem, skärmstorlek med mera och dels kommer vi att testa några av de senaste surfplattorna för 2017.

Alla har sina preferenser när det handlar om tekniska prylar; helt enkelt är behovet olika och det är därför svårt att komma med generella rekommendationer rakt av. Dessutom handlar det mycket om eget intresse. Det kanske inte är helt lätt att veta vad man vill ha om man inte är tillräckligt intresserad. Dock kommer dagen när man ändå behöver skaffa sig den tekniska prylen, i det här fallet en surfplatta, och då är det bra att vara insatt. Åtminstone lite grann, så man förstår de olika grundläggande begreppen. I butiken kanske säljaren försöker sälja på dig en alldeles för avancerad eller dyr modell som du egentligen inte behöver och det är därför bra att vara lite kunnig.

Det är också bra att ha läst lite tester om olika surfplattor och detta kan du göra här. Sedan är det upp till dig att avgöra om du ska ha din nya surfplatta till att surfa, spela spel eller jobba med ordbehandling. Reser du mycket kanske du vill att surfplattan ska fungera som en nöjescentral, det vill säga att du kan använda den till att se på film eller lyssna på musik.

Varm välkommen till den här sajten om surfplattor!

justblue